Naše usluge

Sve što radimo pomaže nam da rastemo zajedno!

"Kreiranje sjajnih web stranica i brendiranje uz korištenje strateškog razmišljanja i upečatljive vizuale, što stvara uticaj i budi emocije. Da biste zaista vidjeli što možemo uraditi, pogledajte našu punu ponudu digitalnih usluga."

Hosting i Domene

Pouzdan hosting provider. Osnovan na filozofiji da je kvalitet usluge najvažniji, solucija se ponosi time što nudi malim i velikim preduzećima kvalitetan Cloud Hosting. Kao takvi, mi verujemo da zauzimamo dobru poziciju na tržištu.

SAZNAJ VIŠE

Izrada Web Trgovine

S obzirom da do 85% potrošača prije kupnje posjeti web trgovinu tvrtke ili davatelja usluga, sve je više potrošača koji donose odluke na temelju svog internetskog iskustva: izgled, upotrebljivost i pristupačnost vaše web trgovine važniji su nego ikad, osobito u konkurenciji koja postaje sve konkurentnija na tržištu.

SAZNAJ VIŠE

Izrada Promo videa dronom

Specijalizirani smo za kreiranje impresivnih promo videa snimljenih dronom, koji vašem poslovanju pružaju jedinstvenu perspektivu i privlače pažnju vaše ciljne publike. Naša misija je pomoći vam da ispričate svoju priču na inovativan i vizualno zapanjujući način.

SAZNAJ VIŠE

Reklamni materijal

Mi smo vaš pouzdani partner u izradi reklamnog materijala koji će vašem poslovanju donijeti vidljivost i prepoznatljivost. Naša misija je pružiti vam visokokvalitetne promotivne materijale koji će učinkovito komunicirati vašu poruku i privući pažnju vaše ciljne publike.

SAZNAJ VIŠE

Digitalno oglašavanje

Mi smo vaš pouzdani partner u svijetu digitalnog oglašavanja, posvećeni pomaganju vašem poslovanju da raste i razvija se putem ciljano usmjerenih i efikasnih digitalnih marketinških kampanja. Naša misija je povećati vašu online prisutnost, privući više kupaca i povećati prodaju.

SAZNAJ VIŠE

Dizajn ambalaže

Fokus na dizajn ambalaže snažno se povećao u posljednjih nekoliko godina, kada je shvaćeno da dobar dizajn pakiranja ima veliki utjecaj na uspjeh proizvoda. Dizajn pakiranja jedini je instrument koji može stvoriti pravi dojam, pravilno predstaviti proizvod, otkriti njegove vrijednosti i skrenuti pozornost na sebe.

SAZNAJ VIŠE

Upravljanje plaćenim oglasima po kliku (PPC)

Upravljamo i optimiziramo vaše PPC kampanje kako bismo povećali promet i konverzije. Pružamo sveobuhvatno rješenje koje vam pomaže u kreiranju i upravljanju uspješnim PPC kampanjama.

SAZNAJ VIŠE

Marketing na društvenim mrežama

Društvene mreže su moćan alat za izgradnju vašeg brenda, angažovanje publike i povećanje prometa na vašoj web stranici. Pružamo i provodimo uspješne kampanje na društvenim mrežama.

SAZNAJ VIŠE

NAŠI RADOVI

Web dizajn

M-kvadrat

Časopis m-Kvadrat prestižni je regionalni časopis o građevinarstvu i arhitekturi. Jedini je stručni, specijalizirani časopis o građevinarstvu i arhitekturi u BiH. Od 2008. godine, kada je...
Web shop

MIX SHOP

PRODAJA – OTKUP – ZAMJENA – ZALAGAONICA O nama – MixSHOP doo smještena u Ljubuskom, trgovinom se bavi dugi niz godina. Online internet SHOP nudi široki...
Web dizajn

Časopis BeautiFUL

„Časopis BeautiFUL izlazi 4 puta godišnje i obrađuje teme kozmetike, ljepote, zdravlja i trendova. Čitajte ga u svim bolje opremljenijim salonima za ljepotu i ordinacijama...